Forældrebestyrelse

jakob

Jakob G. Stentebjerg

Bestyrelsesformand

 

Mit navn er Jakob G. Stentebjerg og jeg er far til Harald som går i vuggestuen. Vi bor i Kustrup sammen med Haralds mor, Maja.

Til daglig er jeg selvstændig landmand.
Jeg vil gerne være med i bestyrelsen fordi jeg gerne vil være med til at skabe de bedste rammer for både mit eget og for andres børn.
Jeg tænker at mit daglige virke er med til at give mig nogle kompetencer som også kan bruges i bestyrelsen i Nøddeskallen.

 

 


Forældrebestyrelsen består af fire medlemmer, en personalerepræsentant og institutionens ledere. Derudover er der to suppleanter.

 

Man vælges ind for to år – og valget sker til et forældremøde i marts.
Bestyrelsesarbejdet i Valmuen består af ca. otte møder årligt, hvor der vil blive diskuteret overordnede politikker og værdier – herunder bl.a. kostpolitikker, åbningstider og værdigrundlag. Der er en gensidig orientering om, hvad der er relevant for dagtilbudsområdet.

 

Bestyrelsen er et mellemled mellem forældrene og ledelsen – og et godt forum, hvor mange ting kan vendes.
Bestyrelsen orienteres også løbende omkring Valmuens daglige pædagogiske arbejde i.f.til læreplaner og tilrettelæggelse af hverdagen med fokus på et godt børnemiljø
Forældrebestyrelsen er også medvirken i nyansættelse af personale.

 

Derudover er bestyrelsen tovholder, i samarbejde med ledelsen, for de to årlige arbejdsweekender – som finder sted i foråret og i efteråret.


maiken

Maiken Møller

Medlem

 

Mit navn er Maiken, og er mor til Minna i vuggestuen, Valmuen. 

Vi bor i Nr. Åby, sammen med Minnas far, Jakob og har gjort det siden slutningen af 2021.

Jeg er tilflytter fra Thy, da jeg fandt lærepladser som hhv. tjener og receptionist, her i området. Til dagligt arbejder jeg nu som serviceassistent hos Dansk Kedel Kemi og laver en masse forskelligt administrativt arbejde, og derudover står jeg også for diverse personalearrangementer. 

 

Da jeg som person er meget engageret, pligtopfyldende og nysgerrig, så jeg en spændende mulighed i at blive en del af forældrebestyrelsen. Jeg synes det er utroligt interessant at blive en del af debatterne, og det at være med til at træffe beslutninger for vores børn. Det er jeg helt sikker på, jeg kan bidrage positivt og konstruktivt med. 


kenneth

Kenneth Nielsen

Suppleant

 

Mit navn er Kenneth Nielsen, og er far til Sofia i børnehaven, og Clara i vuggestuen. Jeg er 37 år og arbejder i Kolding som konsulent indenfor kemi, arbejdsmiljø og sikkerhed. Jeg bor sammen med min kæreste Nathalie lidt udenfor Brenderup mod Holse.

Jeg er i bestyrelse som suppleant og det første gang jeg er i en forældrebestyrelse. Jeg har tidligere været en del af bestyrelsen i en sportsforening i Odense.
Jeg har valgt gå ind i bestyrelsen for kunne give mit besyv med for at skabe gode rammer for både børnehaven og vuggestuen.


pernille

Pernille Haar Normann Månsson

Suppleant

 

Jeg hedder Pernille  og er mor til Silja, som går i vuggestuen og Gro, som starter i vuggestuen sidst på året. Vi bor udenfor Gelsted i et familie bofællesskab sammen med far Bjørn og pigernes mormor og morfar. Til dagligt arbejder jeg som Scrum Master i et ledelsesstøtte team i Energinet - når jeg ikke er på barsel. Jeg har derfor en stor erfaring indenfor ledelses støtte, kommunikation og strategi, som jeg tænker, at jeg kan bringe i spil i min rolle i forældrebestyrelsen. Jeg er med i forældrebestyrelsen, da jeg kan vil bidrage med at skabe verdens bedste vuggestue og børnehave for vores kære børn.


Mads Mogensen

Næstformand


2821mia

Mia Stræde

Medlem

 

Jeg er 43 år og mor til Mads som er 4 år, og Laura som netop er startet skole fyldt med kompetencer udviklet i denne børnehave. 

 

Vi er en familie på 5, og bor i Vedelshave uden for Brenderup på en gård. Jeg er læge og min mand er softwareudvikler. Sammen driver vi et økologisk hobbylandbrug med frugt, grønt og høns.

 

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2021, og for mig er det vigtigt at Valmuen er en god arbejdsplads for de ansatte, og er et rummeligt sted. Ved god trivsel for personalet er grobunden for udvikling af deres faglighed og medmenneskelige kompetencer i centrum, og det er sådan vores børn bedst skal mødes. Set med mine øjne.

 


lars

Lars Finnemann Damgaard

Medlem